Als je bij CW Design een website en/of webshop laat bouwen wordt de website gemaakt in WordPress en het e-commerce gedeelte (de webshop) in Woocommerce. Hierdoor ben je uiteindelijk het beste af. Je bent daarmee flexibel waar jij dit uiteindelijk na oplevering laat beheren en als je er zelf ook wat verstand van hebt kan je het zelf bijhouden. Zo ben je niet verplicht om een servicecontract aan te gaan en blijven je kosten beheersbaar. Vind je het wel fijn om het volledig uit te besteden dan wordt je daar natuurlijk volledig in gesteund door CW Design.

Een webshop vereist wat meer werk dan alleen een website, CW Design kan dit ook helemaal voor je beheren. Het actueel houden van je data en producten is afhankelijk van de hoeveelheid en de frequentie waarin jij nieuwe producten of diensten aanbied. Hiervoor stemmen we de omvang met elkaar af, maken duidelijke afspraken en leggen dit vast. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.

Ideaal van WordPress & Woocommerce is dat het continue bijgewerkt, verbeterd en uitgebreid wordt zodat je altijd met de laatste standaard werkt. De mogelijkheden qua design, technisch ontwerp en functionaliteit zijn vrijwel grenzeloos.