Je hebt vrije tijd…. of tijd die vrij is?

Als ondernemer weet je dat er een wereld van verschil is tussen deze twee. Want als ondernemer is vrije tijd spaarzaam. Ondernemers zijn over het algemeen, creatief, vindingrijk en zien overal kansen en handel. Zo komt het dat je vaak in je vrije tijd eindeloos kan ‘pruttelen’. Een uitdrukking die ik als ondernemer graag gebruik voor het positief piekeren. Echte vrije tijd van je bedrijf neem je eigenlijk nooit. Kansen zijn overal om ons heen, de wereld is in beweging alles vernieuwd of keert terug bij het oude. Denk aan vintage wat opeens een ‘nieuwe’ stijl is. Stilstand is zeldzaam daarom ben je ook ondernemer. 

Toch vinden wij ondernemers het lastig om tijd te investeren in onze eigen vernieuwing of beweging een website bijhouden, visitekaartjes bestellen, brochures ontwerpen en vernieuwen.

Herkenbaar?

Deze harde les leerde ik toen ik mijn eigen bedrijf begon, enthousiast was ik, ijverig om te beginnen maar eerst moest ik me richten op de (het leek wel) eindeloze content van mijn website, het zorgen voor linkbuilding, mijn portfolio, facebook, linkedin, contact pagina’s en ‘hou maar op’ over het boekhoudprogramma. Best een grappige conclusie als je zelf web-ondernemer bent?? Het is moeilijk jezelf te presenteren als je het liefst niet met jezelf bezig bent maar met jouw klant of product.

Een ander worstelt zich veel makkelijker door jou content heen en kan makkelijker duidelijkheid zien in jou verhaal. CW Design zorgt dat op dit gebied jou tijd vrij komt. en heel misschien; gun jij jezelf dan een heel klein beetje…… vrije tijd.

CW Design – uw kracht in beeld

Laat uw wensen achter!

Ook u kunt eenvoudig nieuwe doelgroepen werven, terwijl u zelf van meer vrije tijd kunt gaan genieten.

Neem vrijblijvend contact op. We spreken uw wensen door en ontvangt direct advies.